Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eendaagse BHV Cursus

27 februari @ 09:00 - 16:00

Levensreddende handelingen inclusief AED (ochtend gedeelte)

Tijdens de lessen ‘levensreddende handelingen’ wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen. Het gaat bij levensreddende handelingen over:

  • het alarmeren van de alarmdiensten en algemene hulpverleningsregels bij het verlenen van eerste hulp
  • spoedeisende eerste hulp: reanimatie, gebruik van de AED
  • overige spoedeisende hulp: verslikking, shock, angina pectoris (pijn op de borst), hartinfarct, beroerte, epileptische aanvallen, suikerziekte of diabetes mellitus, hersenschudding

In onze BHV cursus is het oefenen met een AED, Actifast en reanimatiepop een vast onderdeel van de inhoud.

  • niet spoedeisende eerste hulp: uitwendige wonden, oogletsels, kneuzingen en verstuikingen, botbreuken, ontwrichtingen en wervelletsels en brandwonden;

Brand en ontruiming (middag gedeelte)

Tijdens het cursusonderdeel brand en ontruiming leert u alles over het veilig omspringen met brand en ontruiming en de gevolgen (schade en letsel) in te perken.
We zullen eerst een theoretisch gedeelte behandelen waar alle benodigde onderdelen op een interactieve manier met de cursisten wordt behandeld.
Op onze eigen trainingslocatie bij ons bedrijfspand kunnen de cursisten op een realistische manier beoefenen in de praktijk. Zo en wordt er een echte brand geblust op de brandbak en brandpop. Met een BHV cursus van Euro BHV bent u verzekerd van:

  • een leerzame cursusdag volgens de regels van de Arbowet en richtlijnen Oranje Kruis, Nederlandse reanimatie Raad, ERC en NIBHV (NIBHV cursus op aanvraag)
  • een verzorgde lunch tijdens een BHV cursus in ons trainingscentrum
  • een personalisatie pasje ter bewijs dat u de opleiding met een positieve beoordeling heeft afgerond (indien u competent wordt verklaard)

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
09:00 - 16:00

Locatie

Groot in BHV & Brandbeveiliging
Hannelswei 19/19F
Burgum, Friesland 9251 MR Nederland
+ Google Maps